kaj je access bars terapija

Access Bars je tehnika nevtralizacije energijskih blokad na vaših energetskih točkah, ki se nahajajo na glavi. Ta tehnika vam omogoča, da se osvobodite negativnih misli, občutkov, prepričanj in omejujočih vzorcev, zato se lahko počutite bolje, bolj sproščeno in bolj samozavestno. V tem blogu bomo podrobneje predstavili, kaj je Access Bars terapija, kako poteka ter kakšna je cena za tovrstno terapijo.

Kaj je access bars

Access Bars terapija temelji na predpostavki, da so misli, občutki, prepričanja in vzorci zavesti shranjeni v električnih nabojev na vašem energijskem telesu. V Access Bars terapiji terapevt izvaja nežen dotik na 32 različnih točkah na vaši glavi, kjer se nahajajo te naboje. S tem se sproščajo blokade in pretok energije se zagotovi po telesu. Sama terapija traja približno 60-90 minut.

Access Bars terapija je preprosta in hitra, lahko pa je tudi neverjetno sprostitvena in revitalizirajoča. Sestavljena je iz nežnih dotikov na določenih točkah na vaši glavi. Ti dotiki ne vplivajo na vaše telo direktno, terapevt pa tudi ne vnaša nobenih snovi v vaše telo. Terapevti pravijo, da terapija lahko povzroči opazne spremembe na področju stresa, tesnobe, strahu, depresije ter mnogih drugih povezanih težav z duševnim zdravjem.

Access bars točke

Točke ali Access Bars se nahajajo na raznih področjih na vaši glavi, kot so denimo denar, telo, staranje, nadzor, spolnost in drugi. Na vsaki nadaljnji terapiji ali seansi, se razišče večji odstotek točk, kar se odrazi tudi na sami ceni terapije. Cena se giblje nekje okoli 60-300 EUR, odvisno od tega, koliko točk se raziskuje in terapija traja.

Access Bars terapija ima številne koristi za vaše fizično in duševno zdravje. Med drugim izboljša vaš spanec, poveča vašo sposobnost koncentracije, izboljša vaše odnose z drugimi, dvigne vašo energijsko frekvenco in omogoči lažje spoprijemanje z vsakodnevnimi izzivi. Ta tehnika vas lahko tudi popelje na pot k samospoznavanju in razvoju.

Zaključek

Access Bars terapija je edinstvena in močna tehnika, ki vam lahko spremeni življenje na bolje. Neposredno ne spreminja situacije, temveč spreminja naš odnos in pogled na življenje. S pravim odnosom do Access Bars terapije, lahko na enostaven in hitrejši način dobro premagamo svoje izzive, ki so nastali zaradi našega negativnega dojemanja in razmišljanja. Vabimo vas, da preizkusite to tehniko in izkusite vse njene koristi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja